Orkest

Het harmonie orkest bestaat ongeveer uit 45 muzikanten van jong tot oud. Het orkest speelt ruim 10 jaar onder leiding van Hans Schippers. De verschillende secties binnen het orkest zijn de houtblazers ( klarinet, fluit, saxofoon, fagot), de koperblazers ( trompet, trombone, bas, hoorn enz) en het slagwerk.

Het orkest speelt meerdere keren per jaar bij concerten die doorgaans door Crescendo zelf worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn een concert in het voorjaar vaak met een wisselend thema. en aan het einde van het jaar een concert in het teken van de feestdagen. Ook deelname aan concoursen en het begeleiden van examens staan regelmatig op de activiteitenkalender van het orkest.

De jeugd kan in principe doorstromen vanaf het B diploma naar het orkest. Dit gebeurt altijd in overleg met de jeugdcoördinator en dirigent. De repetities vinden plaats in ons eigen muziekcentrum aan de Haaksbergseweg 6 te Neede op dinsdag van 19.30 -21.45 uur. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden dus jullie zijn van harte welkom om een keertje te komen kijken.

Lijkt het je wat om mee te doen?

Voor meer informatie kun je mailen naar Miranda Konniger: secretariaat@crescendo-neede.nl

Laatste nieuws

HET ORKEST