Slagwerkgroep Crescendo Neede

Slagwerkgroep Crescendo Neede is een enthousiaste slagwerkgroep met flink wat jeugd en ook de wat meer ervaren mensen ontbreken niet. Wij repeteren 1x in de week in ons muziekgebouw onder leiding van André Floors en enkele zondagen per jaar besteden wij aan mars/show exercitie buiten of in een sporthal.

Wij laten ons strak marcherend graag zien. Door af en toe show-elementen toe te voegen houden we het publiek enthousiast en hebben wij als groep een kenmerkend imago op straat. Die combinatie van beide zorgt ervoor dat mensen ons herkennen en het leuk vinden om een show-act te zien waarna wij strak in de houding onze weg vervolgen. Daarnaast willen we ook meedoen aan diverse slagwerkconcerten maar ook bijvoorbeeld het slagwerkfestival Winterdrums. Hier laten wij ons dan weer van een hele andere kant zien met levendige muziek, showacts en een veel breder scala aan instrumenten. Wij zorgen dat Crescendo zichtbaar blijft op straat, dit doen we in Neede en omgeving

De slagwerkinstrumenten die wij gebruiken zijn:

  • Vancore Marching Snare drums
  • Vancore Tenor drums en Base drum
  • Zildjian Cymbals
  • Vancore Quattro Toms en Bongo’s
  • Diverse percussie-instrumenten

Lijkt het je wat om mee te doen?

Nieuwsgierig geworden naar de Drumfanfare? Kom luisteren, kijken of speel mee tijdens de repetitie op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur aan de Haaksbergseweg 6 in Neede. Je kunt ook contact opnemen door middel van het contactformulier.

Laatste nieuws

DE DFC