Crescendo geeft op zaterdag 23 juni haar traditionele Midzomer-avondconcert.

 Zoals elk jaar op of rond de langste dag van het jaar organiseert Crescendo haar midzomer-avondconcert. Dit jaar zal dat zaterdagavond 23 juni zijn bij de scholengemeenschap het Assink, Julianastraat 12 in Neede. Dit jaar mogen we meerdere gasten verwelkomen en daar zijn we heel blij mee.

De Drumfanfare van Crescendo zal voorafgaand aan het concert een rondgang verzorgen door de straten rond het Assink en de mensen verwelkomen bij de aanvang van het concert om 19.00 uur.

De jeugd van Crescendo zal o.l.v. Rianne Damhuis het concert openen. Alle jeugdafdelingen van Crescendo zullen van zich laten horen. De blokfluitgroep, de samenspelgroep, het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroep. Apart maar ook samen hebben ze een leuk programma ingestudeerd. Daarnaast laten ook de kinderen van de leerorkesten o.l.v. Maartje Zomer horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Het orkest van Excelsior Gelselaar, o.l.v. Mark te Breul, geeft deze avond een optreden met heerlijke luchtige muziek. Crescendo heeft vaak “gasten” tijdens haar midzomer-avondconcert. Wij zijn heel blij dat dit jaar Het orkest van Excelsior Gelselaar onze gast wil zijn. Het gezegde is “wat je van ver haalt is lekker” maar wij zoeken graag verbinding met onze “buurorkesten”.

Het orkest van Crescendo o.l.v. Hans Schippers zal het concert afsluiten.

Tijdens dit optreden kunt u oa luisteren naar de “Sonata for Flute” van Francis Poulenc met als solist Kirsten Hietland. Crescendo zal haar bij dit stuk ook begeleiden tijdens haar D-examen dwarsfluit op dinsdag 26 juni.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren op zaterdag 23 juni vanaf 19.00. Wij hopen het concert buiten te kunnen geven maar als het slecht weer is gaan we naar binnen. De vrijwilligers van de Dr van Gellicumzaal zorgen  voor een drankje.

Er zijn stoelen aanwezig maar als u zelf een (luie)stoel wilt meenemen mag dat natuurlijk ook.